Cinnamon Rolls

  • Temps total 30 min
  • Elaboració 15 min
  • Cocció 15 min
  • Repòs 25 min

Ingredients

Per a 12 unitats

  • Farina de rebosteria 145 g
  • Farina de força 200 g
  • Llevat sec de forn7 g
  • Sucre 50 g
  • Mantega 25 g
  • Ous L1
  • Aigua 120 ml
  • Llet 60 ml
  • Sal 5 g
  • Mantega per al farciment 55 g
  • Sucre bru 80 g
  • Canyella mòlta 10 g
  • Essència de vainilla 5 ml

Disposar en un recipient ampli la farina de blat amb la farina de força, el llevat i la sal, barrejant amb unes varetes. Formar en un buit en el centre. Col·locar la mantega, el sucre, l’aigua i la llet en un bol i escalfar en el microones o en un cassó fins que la mantega s’hagi fos. Tirar en el buit de la farina i agregar l’ou.

Disposar en un recipient ampli la farina de blat amb la farina de força, el llevat i la sal, barrejant amb unes varetes. Formar en un buit en el centre. Col·locar la mantega, el sucre, l’aigua i la llet en un bol i escalfar en el microones o en un cassó fins que la mantega s’hagi fos. Tirar en el buit de la farina i agregar l’ou.

Treure la massa, encendre el forn a 190 °C i enfornar sense el paper d’alumini durant uns 15-18 minuts. Pintar amb un setinat lleuger de sucre glasé tamissat i aigua o llet quan s’hagin refredat una mica.