Cinnamon Rolls
- Temps total 30 min
- Elaboració 15 min
- Cocció 15 min
- Repòs 25 min
Ingredients
Per a 12 unitats
- Farina de rebosteria 145 g
- Farina de força 200 g
- Llevat sec de forn7 g
- Sucre 50 g
- Mantega 25 g
- Ous L1
- Aigua 120 ml
- Llet 60 ml
- Sal 5 g
- Mantega per al farciment 55 g
- Sucre bru 80 g
- Canyella mòlta 10 g
- Essència de vainilla 5 ml
Disposar en un recipient ampli la farina de blat amb la farina de força, el llevat i la sal, barrejant amb unes varetes. Formar en un buit en el centre. Col·locar la mantega, el sucre, l’aigua i la llet en un bol i escalfar en el microones o en un cassó fins que la mantega s’hagi fos. Tirar en el buit de la farina i agregar l’ou.
Disposar en un recipient ampli la farina de blat amb la farina de força, el llevat i la sal, barrejant amb unes varetes. Formar en un buit en el centre. Col·locar la mantega, el sucre, l’aigua i la llet en un bol i escalfar en el microones o en un cassó fins que la mantega s’hagi fos. Tirar en el buit de la farina i agregar l’ou.
Treure la massa, encendre el forn a 190 °C i enfornar sense el paper d’alumini durant uns 15-18 minuts. Pintar amb un setinat lleuger de sucre glasé tamissat i aigua o llet quan s’hagin refredat una mica.
