Mug cake de xocolata
- Temps total 10 min
- Elaboració 5 min
- Cocció 5 min
Ingredients
Per a 1 unitats
- Xocolata negra de rebosteria 70 g
- Mantega 30 g
- Ou 1
- Sucre 20 g
- Farina de rebosteria 20 g
En un bol apte per a microones trossegem la xocolata i li afegim la mantega. posem tots dos ingredients en el microones i els fonem a 800 w durant un minuts , retirem i regirem, si no està encara dissolt la xocolata li anem donant 15 segons de temps fins que el vegem ben fos i vigilant que no es cremi.
Seguidament li afegim l’ou, removem amb unes varetes i després el sucre i la farina, integrant amb suavitat aquests ingredients. Vertim la mescla en el bol de pisa on anem a cuinar el mug cake a tres quarts de la seva capacitat i el coem al microones durant un minut a 800W posant-lo a coure d’un en un si volem preparar varis, i sempre en la vora del plat giratori del microones.
Ho retirem del microones, comprovem que estigui cuit al nostre gust i servim ràpidament.
