Sopa d’ou xinesa

  • Temps total 7 min
  • Elaboració 2 min
  • Cocció 5 min

Ingredients

Per a 2 persones

  • Brou de pollastre 1l
  • Midó de blat de moro 2 cullerades
  • Ou 2
  • Salsa de soja fosca 2 cullerades
  • Pebre negre mòlt
  • Bolets 150 g
  • Oli d’oliva

En primer lloc laminem i saltem els bolets amb un fil d’oli d’oliva en una paella bé calenta. 

Escalfem el brou de pollastre i una vegada arribi a ebullició, baixem el foc al mínim. Diluïm la maizena en una mica d’aigua, l’afegim al brou, i removem durant un parell de minuts fins que el brou espesseixi lleugerament. Apaguem el foc.

Batem els ous i els afegim a la sopa en forma de fil mentre removem amb una espàtula de silicona. Assaonem el brou amb un polsim de pebre i la salsa de soia, servim immediatament, i decorem amb els bolets.