Arròs amb pollastre i curri
Ingredients
Per a 4 persones
- 2 pits de pollastre
- 1 ceba
- 1 llauna de llet de coco
- 1 cullerada de pebre roig de la Vera
- Mitja cullerada de pebre roig picant
- 1 cullerada sopera de curri groc en pols
- 200 ml de tomàquet fregit
- Oli d’oliva verge extra
- Sal
- Arròs blanc basmati
Comencem tallant la ceba en trossos petit i escalfant-la en oli a foc lent, fins que s’escalfi molt bé, uns 15 minuts. Passat aquest temps vam agregar el pollastre tallat en trossos, salpebrem i cuinem uns minuts.
Incorporem el pebre roig i el curri i donem unes voltes, només uns 20 segons, perquè s’escalfi i no arribi a cremar-se. Seguidament agreguem el tomàquet fregit i deixem cuinar altres 3 minuts. Cobrim tot amb llet de coco, baixem el foc el mínim i deixem cuinar a foc baix durant uns 15 o 20 minuts. Mentrestant anem coent l’arròs basmati, i quan acabem servim el pollastre al curri amb l’arròs i a gaudir.
