Sopa d’ou xinesa
- Temps total 7 min
- Elaboració 2 min
- Cocció 5 min
Ingredients
Per a 2 persones
- Brou de pollastre 1l
- Midó de blat de moro 2 cullerades
- Ou 2
- Salsa de soja fosca 2 cullerades
- Pebre negre mòlt
- Bolets 150 g
- Oli d’oliva
En primer lloc laminem i saltem els bolets amb un fil d’oli d’oliva en una paella bé calenta.
Escalfem el brou de pollastre i una vegada arribi a ebullició, baixem el foc al mínim. Diluïm la maizena en una mica d’aigua, l’afegim al brou, i removem durant un parell de minuts fins que el brou espesseixi lleugerament. Apaguem el foc.
Batem els ous i els afegim a la sopa en forma de fil mentre removem amb una espàtula de silicona. Assaonem el brou amb un polsim de pebre i la salsa de soia, servim immediatament, i decorem amb els bolets.
